Přírodní srnčí pečeně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 692 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 50 g
- Sodík 730 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 56 mg
- Draslík 337.1 mg
- Vláknina 44.2 mg
- Vitamín A 44.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso odblaníme, omyjeme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na špalíčky, mírně osolíme a opepříme. 
- 
                                2Morek rozpustíme, přidáme máslo (nebo sádlo) a spolu s masem vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme vývarem nebo poléváme vypečenou šťávou. 
- 
                                3Upečené maso vykostíme, nakrájíme na porce a polijeme šťávou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        