Rillettes kančí s pepřem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 744 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 39 g
- Sodík 561 mg
- Bílkoviny 76 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 42.5 mg
- Draslík 277.3 mg
- Vláknina 7656.5 mg
- Vitamín A 7656.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Osolené maso s polovinou pepře vložíme do připraveného hrnce, přidáme nasekanou cibuli, bobkový list, nakrájenou slaninu a vše zalijeme vodou. Vaříme 2 - 3 hodiny, dokud maso nezměkne. 
- 
                                2Poté maso vyjmeme, vykostíme a rozdělíme na menší kousky. 
- 
                                3Vývar nadále vaříme až do doby, než bude jeho objem přibližně poloviční. Následně vmícháme k masu trochu ginu a lžíci pepře. 
- 
                                4Hmotou nalijeme do připravené formy, aby vývar byl rovnoměrně rozložen. 
- 
                                5Na závěr vložíme do chladničky a necháme ztuhnout (nejlépe do druhého dne). 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        