Kančí bok pečený
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 51 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1173 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 4.8 mg
- Draslík 1.5 mg
- Vláknina 147.5 mg
- Vitamín A 147.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kančí maso očistíme, opláchneme, osolíme, opepříme a posypeme je kořením. 
- 
                                2Připravené maso vložíme do pekáče, přidáme tuk, podlijeme vodou a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou pečeme dozlatova. Maso během pečení obracíme a tučnější části propichujeme, aby se tuk lépe vypékal. 
- 
                                3Upečené maso vyjmeme, vysmahneme šťávu na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme. Vzniklou šťávu nejméně 20 minut vaříme. 
- 
                                4Ke konci varu šťávu přisolíme a nakonec ji procedíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        