Karbanátky zaječí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 631 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 29 g
- Sodík 740 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 346.8 mg
- Draslík 1098.6 mg
- Vláknina 2108.3 mg
- Vitamín A 2108.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vykostíme ostrým nožem zajíce. 
- 
                                2Umeleme zvěřinu a játra včetně cibule na masovém mlýnku. 
- 
                                3Na malé kostičky nakrájíme slaninu a nakrájenou housku dáme změknout do vody. 
- 
                                4Slaninu, vymačkanou housku, sůl, vejce, pepř a tymián smícháme se zvěřinou a játry. 
- 
                                5Tvarujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a po obou stranách osmahneme na rozehřátém oleji dozlatova. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        