Ořech srnčí s bylinkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 462 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 35 g
- Sodík 486 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 111.5 mg
- Draslík 607.2 mg
- Vláknina 3521 mg
- Vitamín A 3521 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso a bylinky omyjeme. Maso osolíme, opepříme, poklademe bylinkami, obalíme slaninou a stáhneme nití. 
- 
                                2Rozehřejeme polovinu másla a maso zprudka opečeme. Následně vložíme do pekáčku a necháme péct 20 minut při 180°C, podléváme zvěřinovým vývarem. 
- 
                                3Maso vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu propasírujeme přes síto a přilijeme zbytek zvěřinového vývaru. 
- 
                                4Necháme povařit, přidáme zbytek másla a ochutíme. 
- 
                                5Podáváme nakrájené na plátky nejlépe s bramborovými noky nebo knedlíky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        