Filé s rajčaty a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Filé z aljašské tresky
  • 5 g Petržel - nať
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 87 mg
  • Draslík 225.4 mg
  • Vláknina 3308 mg
  • Vitamín A 3308 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách je opečeme na másle.

  • 2

    Na opečené filé navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem a posypeme nasekanou petrželkou. Pečeme (nebo dusíme) asi 15 minut.

  • 3

    Podáváme s opečenými bramborami nebo s hranolky. Zdobíme listy hlávkového salátu.

Komentáře k receptu