Filé zapékané se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 17 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 97 mg
- Draslík 673.7 mg
- Vláknina 7408.2 mg
- Vitamín A 7408.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 73 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 75.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V zapékací míse rozehřejeme máslo, vložíme osolené porce filé a opečeme je. 
- 
                                2Přilijeme víno, přidáme nasekanou petrželku, kapary a mezi porce vložíme čtvrtky oloupaných, osolených rajčat a růžičky ovařeného květáku. Přilijeme osolenou smetanu ochucenou muškátovým oříškem. Pečeme asi 25 minut. 
- 
                                3Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        