Filé zapékané s bramborami, vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 480 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 27 g
- Sodík 557 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 386 mg
- Draslík 467.6 mg
- Vláknina 4504.8 mg
- Vitamín A 4504.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Filé nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na zpěněné cibuli. 
- 
                                2Přidáme vařené brambory nakrájené na hranolky a polijeme tukem s cibulí od opékání. Filé i brambory opečeme, zalijeme vejci rozkvedlanými se smetanou a pažitkou a v mírně vyhřáté troubě necháme částečně srazit. 
- 
                                3Potom pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme dozlatova. 
- 
                                4Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        