Telecí nožičky jako ragú

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 3 ks Telecí nožičky
  • 0.5 dl Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Sardelová pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 504 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1700 mg
  • Bílkoviny 73 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 287.3 mg
  • Draslík 1244.7 mg
  • Vláknina 3273.5 mg
  • Vitamín A 3273.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné nožičky uvaříme v osolené vodě doměkka, vykostíme a drobně nakrájíme.

  • 2

    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem a promícháme. Přidáme na kostky nakrájenou cibuli a vaříme 15 minut. Potom přidáme nakrájené okurky, sardelovou pastu, nasekané kapary a maso z nožiček. Přilijeme víno a dusíme asi 10 minut.

  • 3

    Podáváme s toastovým chlebem.

Komentáře k receptu