Omeleta s hráškem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 500 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 800 g Vejce slepičí
  • 20 g Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1012 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 356.4 mg
  • Draslík 157.4 mg
  • Vláknina 3300 mg
  • Vitamín A 3300 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným máslem a necháme trochu zapéci.

  • 2

    Omeletu posypeme odkapaným hráškem, přeložíme na polovinu nebo zabalíme a krátce ji zapečeme v troubě.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu