Valenciánská treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 361 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 260 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 284.8 mg
 - Draslík 138.8 mg
 - Vláknina 3200 mg
 - Vitamín A 3200 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hlubší zapékací mísy (vymazané máslem) vložíme omyté a osolené porce filé. Přidáme lžíci protlaku, vrstvu koleček cibule osmažených na oleji a nakonec vrstvu dušené rýže.
 - 
                                2
Vrstvy střídáme a vrchní vrstvu - rýži - polijeme rozpuštěným zbylým máslem. Dáme do trouby péct.
 - 
                                3
Pokrm poklademe na kolečka nakrájenými, ještě teplými vařenými vejci.