Salát z tuňáka Albufeirense

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fazole vařené
  • 250 g Tuňák v oleji
  • 100 g Olivy černé
  • 100 g Majonéza
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 4 ks Rajčata
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 612 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 2519 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 256.6 mg
  • Draslík 1142.6 mg
  • Vláknina 23250 mg
  • Vitamín A 23250 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 5.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme.

  • 2

    Přidáme majonézu, nasekaná vařená vejce a fazole. Vše zlehka promícháme.

  • 3

    Salát podáváme ozdobený olivami a čtvrtkami rajčat a okurek.

Komentáře k receptu