Salát z tuňáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Tuňák v oleji
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Feferony sterilované
  • 0.5 ks Salát ledový
  • 2 špetka Oregano sušené
  • 3 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 403 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 2064 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 13.5 mg
  • Draslík 723.2 mg
  • Vláknina 8128.5 mg
  • Vitamín A 8128.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 126.6 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z konzervy tuňáka slejeme tekutinu a maso dáme do misky. Přidáme majonézu a dobře promícháme.

  • 2

    Do hlubší mísy dáme salát nakrájený na proužky, doprostřed vložíme tuňákovou hmotu, posypeme drobně nakrájenou cibulkou a pokrájenou feferonkou. Okraje poklademe dílky rajčete a vše okořeníme oreganem.

Komentáře k receptu