Míšenina z vajec I

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 163 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 141 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 257.6 mg
  • Draslík 126.5 mg
  • Vláknina 1000 mg
  • Vitamín A 1000 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo.

  • 2

    Jemně nasekanou cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku a osmahneme světlou jíšku. Po částech ji zalijeme mlékem, osolíme a necháme povařit 10 až 15 minut.

  • 3

    Do povařené omáčky přidáme na kolečka nakrájená vejce a na závěr přidáme petrželovou nať.

Komentáře k receptu