Míšenina z vajec

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 205 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 182 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 380.3 mg
  • Draslík 174 mg
  • Vláknina 1097 mg
  • Vitamín A 1097 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme mouku a osmahneme ji na světlou jíšku. Po částech ji zalijeme mlékem, osolíme a 10-15 minut povaříme.

  • 2

    Do povařené omáčky přidáme natvrdo uvařená vejce nakrájená na dílky. Nakonec přisypeme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu