Skopové maso v zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Olej stolní
  • 500 g Zelí hlávkové bílé
  • 500 g Skopová plec
  • 150 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 221 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 5.6 mg
  • Draslík 420.4 mg
  • Vláknina 8247 mg
  • Vitamín A 8247 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 85.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vmícháme odblaněné, na kostky nakrájené maso a osmažíme. Odstavíme z ohně, vmícháme mletou papriku, sůl, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.

  • 2

    Když je maso téměř měkké, přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, očištěné, na nudličky nakrájené papriky a zelí. Vše dodusíme doměkka.

Komentáře k receptu