Ohňový kapr
Suroviny
- 800 g Kapr obecný
 - 50 g Máslo čerstvé
 - 50 g Žampiony čerstvé
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Kari koření
 - 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 6 stroužek Česnek
 - 0.28 polévková lžíce Olej olivový
 - 1 polévková lžíce Petržel - nať
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 294 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 147 mg
 - Draslík 755.3 mg
 - Vláknina 1068.3 mg
 - Vitamín A 1068.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek utřeme se solí, kořením, nasekanou petrželkou a máslem.
 - 
                                2
Vzniklou kašičkou potřeme očištěného kapra a na 1 hodinu uložíme do chladničky.
 - 
                                3
Potom rybu obložíme plátky žampionů osmahnutých na oleji, vše zabalíme do alobalu a dáme na 15 minut péci.