Králík na zelenině
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 595 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 32 g
- Sodík 567 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 143 mg
- Draslík 1453.7 mg
- Vláknina 25359.8 mg
- Vitamín A 25359.8 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné králičí maso naporcujeme a osolíme. Na každou porci připíchneme párátkem plátek slaniny. 
- 
                                2Maso naskládáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, máslo a pepř. Pečeme v horké troubě a během pečení podléváme vypečenou šťávou a horkou vodou. 
- 
                                3K téměř měkkému masu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a maso dopečeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        