Holubi na divoko

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Celer bulvový
  • 30 g Cibule
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 40 g Slanina vepřová
  • 650 g Holub
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Nové koření celé
  • 2 ks Hřebíček
  • 4 ks Pepř černý celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 686 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 387 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 170.2 mg
  • Draslík 874.9 mg
  • Vláknina 21817.9 mg
  • Vitamín A 21817.9 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté holuby protáhneme na prsíčkách proužky slaniny, osolíme, svážeme, vložíme na zpěněnou cibuli s máslem dusit.

  • 2

    Přidáme očištěný, nakrájený celer, pepř, nové koření, hřebíček a očištěné holubí vnitřnosti.

  • 3

    Měkké holuby vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou mouky, povaříme a přecedíme.

  • 4

    Do omáčky vložíme holuby a prohřejeme.

Komentáře k receptu