Treska smažená v těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 100 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1200 g Treska aljašská
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 456 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 298 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 189.9 mg
  • Draslík 831.9 mg
  • Vláknina 1050 mg
  • Vitamín A 1050 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.8 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mléka rozkvedláme vejce a tolik mouky, aby vzniklo řidší těstíčko.

  • 2

    Očištěnou rybu naporcujeme, osolíme a namáčíme v těstíčku. Porce ihned vkládáme do rozpáleného másla a smažíme.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu