Treska dušená s křenem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 218 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 7 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 83.9 mg
- Draslík 117.3 mg
- Vláknina 1676 mg
- Vitamín A 1676 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté filé naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Porce opečeme na silně rozehřátém oleji po obou stranách. 
- 
                                2Opečené filé vložíme do ohnivzdorného kastrolu a přilijeme vodu. Dusíme na mírném ohni asi 20 minut. 
- 
                                3Před koncem dušení přidáme smetanu, sůl, cukr, citronovou šťávu a ještě několik minut podusíme. Nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        