Dušená treska
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 466 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 24 g
- Sodík 682 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 148.6 mg
- Draslík 1122.8 mg
- Vláknina 6226.8 mg
- Vitamín A 6226.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Filety z tresky osolíme, opepříme a lehce posypeme mletou paprikou. 
- 
                                2Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme filety a zprudka opečeme po obou stranách. Zalijeme mlékem, přiklopíme pokličkou a necháme dusit asi 2 minuty. 
- 
                                3Filety rozdělíme na talíře a podáváme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme vmíchali vařené vejce pokrájené nadrobno. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        