Drůbková polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 244 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 92 g
- Sodík 326 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 277.8 mg
- Draslík 604.1 mg
- Vláknina 8445 mg
- Vitamín A 8445 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 79.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Propláchnuté kuřecí drůbky zalijeme vodou, osolíme a vaříme téměř do měkka. Přidáme očištěnou zeleninu, vaříme, až vše změkne. 
- 
                                2Vývar scedíme, z drůbků obereme maso a nadrobno je nakrájíme, uvařenou zeleninu rozkrájíme na kousky. Vývar uvedeme do varu, zavaříme do něj nudle, přidáme maso, zeleninu a necháme jen přejít varem. 
- 
                                3Při podávání posypeme polévku nasekanou pažitkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        