Bílé fazole na toastech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Anglická slanina
  • 8 krajíc Chléb toastový
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Fazole vařené
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Oregano sušené
  • 0.5 šálek Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 98 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 176 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 69.8 mg
  • Vláknina 1103.1 mg
  • Vitamín A 1103.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu vyškvaříme a cibuli orestujeme. Škvarky s cibulí vyjmeme, necháme na teplém místě.

  • 2

    Ve zbylém tuku opečeme 4 krajíčky chleba a odložíme také na teplé místo.

  • 3

    Nakonec do pánvičky vložíme uvařené fazole, prohřejeme je, osolíme a přidáme do nich slaninové škvarky s cibulí. Přisypeme oregano, přilijeme kečup a zamícháme.

  • 4

    Směs navršíme na horké topinky a ihned podáváme.

Komentáře k receptu