Bílé fazole na topinkách
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 7 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 593.5 mg
- Vláknina 12000 mg
- Vitamín A 12000 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Škvarky vyjmeme a necháme na teple. 
- 
                                2Na zbylém tuku opečeme 4 krajíce chleba a uložíme je na teple. 
- 
                                3Do zbylého tuku dáme prohřát fazole, osolíme je, přidáme část škvarků a trochu kečupu. 
- 
                                4Směs navršíme na horké topinky a posypeme škvarky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        