Vepřová krkovička speciál

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 750 g Vepřová krkovička
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 114.3 mg
  • Draslík 78.5 mg
  • Vláknina 1522.7 mg
  • Vitamín A 1522.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do pekáče nalijeme olej.

  • 2

    Poklademe plátky osoleného a česnekem potřeného masa.

  • 3

    Zalijeme zbylými ingrediencemi, které smícháme a dáme plátky cibule.

  • 4

    Podlijeme vodou a dusíme.

  • 5

    V průběhu dušení maso podléváme.

  • 6

    Jakmile cibule zesklovatí, je jídlo hotové.

Komentáře k receptu