Vepřová kýta, krkovička, plecko s jablky

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso libové
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 441 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 61 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 90.6 mg
  • Draslík 251.4 mg
  • Vláknina 8460.5 mg
  • Vitamín A 8460.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3162.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na rozpáleném oleji, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, kmín, trochu podlijeme a dusíme doměkka.

  • 2

    Jablka oloupeme, nastrouháme, podusíme a přidáme k masu.

  • 3

    Vše ještě krátce podusíme, dochutíme a podáváme s vařenými brambory nebo rýží.

Komentáře k receptu