Rýžový salát s černým kořenem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 733 kcal
- Sacharidy 89 g
- Tuky 35 g
- Sodík 925 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 89 g
- Cholesterol 18.1 mg
- Draslík 1126.8 mg
- Vláknina 18474.2 mg
- Vitamín A 18474.2 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.5 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rýži uvaříme v zeleninovém vývaru. 
- 
                                2Oprané byliny osušíme, jemně nasekáme a promícháme s olivovým olejem. Kapary s černým kořenem necháme okapat, poté je nasekáme na jemno a přidáme k bylinkám. Vmícháme smetanu, osolíme, opepříme a řádně promícháme. 
- 
                                3Rýži scedíme, necháme krátce vychladnout a poté smícháme se zeleninou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        