Bramborový salát s vejci a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Brambory vařené ve slupce
  • 50 g Cibule
  • 50 g Okurky nakládané
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 100 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 344 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 475 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 201.5 mg
  • Draslík 192.8 mg
  • Vláknina 2552.5 mg
  • Vitamín A 2552.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na plátky. Sýr, okurky a oloupanou cibuli rozkrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Vše spojíme majonézou, kterou jsme ochutili hořčicí a nasekanou petrželkou.

  • 3

    Nakonec salát podle chuti osolíme.

Komentáře k receptu