Haše z filé s ovesnými vločkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 80 g Ovesné vločky
  • 600 g Filé rybí
  • 200 ml Mléko polotučné
  • 250 ml Voda pitná
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 467 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 240 mg
  • Bílkoviny 71 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 127.7 mg
  • Draslík 187.4 mg
  • Vláknina 6509.3 mg
  • Vitamín A 6509.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé umeleme a promícháme s vločkami předem namočenými v mléce. Směs osolíme, okořeníme a přidáme nadrobno nakrájenou, na oleji osmaženou cibuli. Vše dobře promícháme a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.

  • 2

    Nakonec do pokrmu vmícháme rozšlehaná vejce.

  • 3

    Při podávání každou porci posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytého citronu.

Komentáře k receptu