Hašé ze zbytku zvěřiny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 0.25 ks Veka
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Žampiony čerstvé
  • 2 ks Srnčí maso pečené
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 500 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 97030 mg
  • Bílkoviny 92 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 1016.5 mg
  • Vláknina 4450 mg
  • Vitamín A 4450 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, popřípadě šťávu z masa. Dle libosti zakapeme citrónovou šťávou, přisolíme, přidáme nakrájený žampión a vše podusíme.

  • 2

    Hašé podáváme na topinkách z bílé veky.

Komentáře k receptu