Kapr podle Petra Voka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 726 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 56 g
- Sodík 441 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 190.5 mg
- Draslík 985.9 mg
- Vláknina 573.3 mg
- Vitamín A 573.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a omyté porce kapra protkneme proužky slaniny, posypeme mletou paprikou, potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na pánvi s rozehřátým olejem. Za občasného podlévání horkou vodou pečeme pod pokličkou doměkka. 
- 
                                2Upečené porce kapra upravíme na talíře a ozdobíme nasekanou petrželkou a na proužky nakrájenou paprikou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        