Papriky plněné brynzou s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 200 g Sýr Brynza
  • 2 ks Rajčata
  • 4 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 255.8 mg
  • Vláknina 4141.4 mg
  • Vitamín A 4141.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 64.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semínek.

  • 2

    Brynzu prolisujeme a smícháme s utřeným máslem. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Ochucenou brynzou naplníme půlky paprik, posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytých rajčat.

  • 4

    Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře k receptu