Filé dušené s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 17 g
- Sodík 281 mg
- Bílkoviny 62 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 260.3 mg
- Draslík 340.6 mg
- Vláknina 7066 mg
- Vitamín A 7066 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé nakrájíme nadrobno, osolíme a spolu s oloupanou, jemně pokrájenou cibulí, zpěněnou na másle, dusíme pod pokličkou.
-
2
Když je šťáva zpola vydušená, přisypeme fazolky, zamícháme a dusíme do vysmahnutí šťávy.
-
3
Směs okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a necháme ztuhnout.
-
4
Podáváme s petrželkovými bramborami.