Pohanková kaše s brynzou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 100 g Sýr Brynza
  • 200 g Pohanka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 208 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 292.5 mg
  • Vláknina 10850 mg
  • Vitamín A 10850 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pohanku spaříme, propláchneme studenou vodou a vložíme na cibuli zpěněnou na oleji. Zalijeme vodou a pod pokličkou zvolna dusíme na kaši.

  • 2

    Pohankovou kaši podáváme politou na kostičky nakrájenou, rozehřátou slaninou a posypanou rozdrobenou brynzou.

Komentáře k receptu