Pohanková kaše

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Slanina vepřová
  • 120 g Sýr Brynza
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 250 g Pohanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 553 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 254 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 32.5 mg
  • Draslík 351.8 mg
  • Vláknina 12500 mg
  • Vitamín A 12500 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Spaříme pohanku vřelou vodou, ztratí tím hořkou chuť.

  • 2

    Potom ji opereme, opečeme na tuku, zalijeme vodou a dáme udusit do trouby. Nemícháme s ní, zůstane nám tak celá.

  • 3

    Podává se s brynzou nebo s rozpuštěnou slaninou.

Komentáře k receptu