Telecí řízek na hořčici po francouzsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Telecí kotlety
  • 0.23 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 0.23 polévková lžíce Olej olivový
  • 3 polévková lžíce Hořčice kremžská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 959 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 842 mg
  • Bílkoviny 162 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 641.4 mg
  • Draslík 2616.8 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 4.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve osušíme natenko rozklepané telecí kotlety, a potom je z obou stran potřeme hořčicí.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme olej a máslo, dáme tam kotlety a prudce je smažíme asi 5 minut po každé straně dozlatova. Servírujeme ihned.

Komentáře k receptu