Špagety s tuňákem a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Špagety, Makarony
  • 200 g Majonéza
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 300 g Tuňák v oleji
  • 100 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Okurka salátová
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kari koření
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1359 kcal
  • Sacharidy 103 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 569 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 103 g
  • Cholesterol 215 mg
  • Draslík 847.9 mg
  • Vláknina 11777.8 mg
  • Vitamín A 11777.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.5 mg
  • Vitamín E 6.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špagety uvaříme v osolené vodě, slijeme a prolijeme olejem.

  • 2

    V míse smícháme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a nasekaná, natvrdo uvařená vejce. Přidáme obsah dvou konzerv tuňáka i se šťávou, vmícháme majonézu a vše dobře promícháme. Okořeníme podle chuti.

  • 3

    Nakonec přimícháme uvařené špagety a nastrouhaný sýr.

  • 4

    Salát podáváme vychlazený nebo teplý.

Komentáře k receptu