Gulášová polévka z vařeného masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 400 g Hovězí maso vařené
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Kmín celý
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Jíška instantní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 153 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 67.3 mg
  • Draslík 383.5 mg
  • Vláknina 5007 mg
  • Vitamín A 5007 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené hovězí maso nadrobno nakrájíme a podusíme na oleji na zpěněné cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, podlijeme vodou a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Osolíme, okmínujeme a vaříme, dokud brambory nezměknou.

  • 2

    Hotovou polévku zahustíme jíškou a podle chuti okořeníme.

Komentáře k receptu