Salát z mušlí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 500 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 42 mg
 - Draslík 553 mg
 - Vláknina 990.8 mg
 - Vitamín A 990.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté mušle vhodíme do vařící se vody s vínem, přidáme cibuli a osolíme. Mušle vaříme do otevření skořápek.
 - 
                                2
Uvařené maso vyjmeme, zalijeme směsí z olivového oleje, citrónové šťávy, hořčice, soli a pepře, přidáme lžíci kaparů.
 - 
                                3
Vše necháme dobře vychladit a podáváme posypané sekanou petrželí.