Špenátová polévka z protlaku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Špenátový protlak mražený
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 500 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 128 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 1020 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 1090.6 mg
  • Vláknina 2535 mg
  • Vitamín A 2535 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špenátový protlak vložíme do malého množství vývaru a podusíme.

  • 2

    Zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou zředíme zbylým bujonem a necháme přejít varem.

  • 3

    Nakonec polévku dochutíme solí.

Komentáře k receptu