Zeleninová polévka z hlávkového zelí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 45 g
- Sodík 161 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 418 mg
- Vláknina 7972.5 mg
- Vitamín A 7972.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.5 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Osmahneme na oleji na drobno nakrájenou zeleninu, přidáme nakrájené brambory, vše zalijeme vodou a vaříme doměkka. 
- 
                                2Propasírujeme nebo rozmixujeme, osolíme, opepříme a ještě trochu přihřejeme. 
- 
                                3Podáváme s na kostičky nakrájenou opraženou žemlí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        