Králík v marinádě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 ml Voda pitná
  • 200 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Králičí maso
  • 3 ks Cibule
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 564 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 73 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 113.7 mg
  • Draslík 645.7 mg
  • Vláknina 2201.3 mg
  • Vitamín A 2201.3 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěného a naporcovaného králíka zalijeme připraveným nálevem, aby bylo maso ponořené.

  • 2

    Navrch na maso nakrájíme oloupanou cibuli.

  • 3

    Upečeme doměkka a podáváme teplé.

Komentáře k receptu