Pečený mořský okoun s rajčaty, olivami a fenyklem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 499 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 14 g
- Sodík 922 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 91.5 mg
- Draslík 1903.9 mg
- Vláknina 16704.8 mg
- Vitamín A 16704.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Plech položíme na plotnu, necháme rozpustit máslo a zlehka osmažíme cibuli, přisypeme oloupané brambory nakrájené na kostičky a promícháme. Přidáme pokrájená rajčata, víno a polovinu plátků fenyklu. Necháme tekutinu zredukovat na polovinu a poté přidáme vývar, olivy a kapary, promícháme. 
- 
                                2Navrch poskládáme zbylé plátky fenyklu, na ně položíme ryby, které přelijeme šťávou z plechu. 
- 
                                3Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 30 minut. Podáváme přelité výpekem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        