Pečený mořský okoun
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 340 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 7 g
- Sodík 381 mg
- Bílkoviny 63 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 140 mg
- Draslík 962.2 mg
- Vláknina 970.3 mg
- Vitamín A 970.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 4.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Dvojitou fólii si připravíme a lehce potřeme olejem, aby se do ní daly zabalit ryby. Vykuchanou rybu položíme doprostřed a rozevřeme břišní dutinu, naplníme ji zázvorem, nakrájenou jarní cibulkou a stroužkem česneku. Zalijeme sherrym, osolíme a opepříme. 
- 
                                2Zavřeme břišní dutiny ryb a dáme je vedle sebe. Fólii přehneme přes ryby pevně a spojíme kraje fólie. Okraje přehneme a zmáčkneme. 
- 
                                3V rozehřátém grilu pečeme 15 minut, jednou otočíme. Poté sundáme fólii a rybu nakrájíme na 3 kusy. 
- 
                                4Podáváme horké. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        