Vepřová kotleta v zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Vepřové kotlety
  • 250 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 1 špetka Sůl
  • 2 dl Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 235 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 175 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 343 mg
  • Vláknina 12438 mg
  • Vitamín A 12438 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety naklepeme, osolíme, podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a na šťávě z masa podusíme zeleninu.

  • 2

    Po změknutí zeleniny vydusíme vodu, zaprášíme moukou, znovu zředíme vodou a povaříme.

  • 3

    Přidáme maso a prohřejeme.

Komentáře k receptu