Hovězí maso pečené na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 24 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 100 g Hovězí maso zadní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 polévková lžíce Máta
  • 1 polévková lžíce Máslo bylinkové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 95 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 19.3 mg
  • Draslík 4.9 mg
  • Vláknina 70 mg
  • Vitamín A 70 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso lehce naklepeme, potřeme bylinkovým máslem, posypeme pepřem, solí a mátou. Necháme na 2 hodiny v chladničce. Poté maso z obou stran grilujeme 14 minut.

  • 2

    Hotové maso můžeme servírovat společně s čerstvým pečivem.

Komentáře k receptu