Telecí saltimbocca
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 371 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 24 g
- Sodík 79 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 111.6 mg
- Draslík 494.6 mg
- Vláknina 3612 mg
- Vitamín A 3612 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý řízek položíme plátek prosciutta a kousek šalvěje a přišpendlíme párátkem. 
- 
                                2Takto připravené maso osmažíme na rozpáleném oleji, šunkou navrch. 
- 
                                3Maso odebereme z pánve, vylijeme olej a na pánev vlijeme víno. Necháme zpola vyvařit, poté přidáme máslo, osolíme a opepříme. 
- 
                                4Připravenou omáčkou přelijeme maso při servírování a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        