Bramborová tortilla se špenátem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 34 g
- Sodík 354 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 923.4 mg
- Vláknina 9544.8 mg
- Vitamín A 9544.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.8 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na rozpáleném oleji. Přidáme omytý, okapaný a nasekaný špenát, česnek nakrájený nadrobno a nastrouhané brambory, vše důkladně smícháme. Poté vmícháme rozšlehaná vejce, sůl a pepř. 
- 
                                2Směs opékáme na pánvi na rozehřátém oleji 5-7 minut po obou stranách. 
- 
                                3Špenátovou tortillu podáváme nejlépe vychladlou a nakrájenou na dílky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        