Smažená bachně (treska)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 400 g Treska skvrnitá
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 25 ml Citronová šťáva
  • 80 ml Omáčka tatarská
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 779 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 870 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 178 mg
  • Draslík 744.9 mg
  • Vláknina 4184.5 mg
  • Vitamín A 4184.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 38.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce tresky osolíme, opepříme, můžeme použít i koření na ryby, obalíme v mouce a usmažíme z obou stran na pánvi s rozehřátým máslem.

  • 2

    Porce upravíme na talíře, na zbylém másle na pánvi orestujeme posekanou petrželku. Porce ryby posypeme orestovanou petrželkou, zakapeme citronovou šťávou a podáváme s bílým pečivem a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu